Добре дошли в Service Company Bulgaria
ние сме там за вас

Добре дошли в Service Company Bulgaria!

Willkommen bei Service company Bulgaria!


набиране на персонал и
поддръжка на персонала


Почистване на сгради, индустриално почистване, поддържащо почистванепочистване на покриви


Добре дошли в Service Company!
Ние сме утвърдена компания, която поддържа тясно партньорство с немски фирми в областите на логистиката, почистването, почистването на покриви и нанасянето на покрития. Нашата основна цел е предоставянето на услуги за наемане и поддръжка на персонала, като осигуряваме и преводачи, за да улесним комуникацията.
Нашето квалифицирано екип, съставен от опитни специалисти, е специализиран в отговарянето на специфичните изисквания на клиентите ни в тези области. Ние се фокусираме върху намирането на квалифицирани служители, които разполагат и с необходимите знания по езика.
В областта на логистиката помагаме на фирми да управляват ефективно складовете си, да осигуряват плавен прием и издаване на стоки и да оптимизират транспортната логистика. Нашите услуги по почистване включват широк спектър от дейности, от професионално почистване на офиси, търговски обекти и обществени сгради до пълно почистване на покриви и нанасяне на покрития, за да се гарантира тяхната дълготрайност и защита.
Нашите комплексни услуги за наемане на персонал включват грижлив избор и предварителна селекция на квалифицирани кандидати, както и административна поддръжка по време на целия работен процес. Разбираме колко важна е гладката комуникация, особено когато става дума за служители с различни езикови умения. Затова се грижим да предоставим на клиентите си достъп до компетентни преводачи, за да преодолеем езиковите бариери и да осигурим ефективно сътрудничество.
Нашата основна цел е насочена към удовлетворението на клиентите. Горди сме да изградим доверчиви партньор